Unes eleccions perdudes

Durant la campanya per a les eleccions del 20D, ja em vaig mostrar partidària d’un pacte PSOE-Podemos-Ciutadans. Després, amb els resultats a la mà, em va continuar semblant que el pacte de govern entre aquestes tres formacions era la millor solució per a tothom. Els resultats de la convocatòria electoral del 26J només han servit per a embolicar encara més la troca i jo continuo pensant que aquest pacte és la millor solució, ara potser l’única solució.

Combinar Ciutadans i Podemos en un govern, amb el PSOE de frontissa per acabar-ho d’adobar, sembla voler barrejar oli i aigua, voler desvirtuar els programes d’esquerra en un núvol tòxic neoliberal, voler fer manetes amb l’Ibex-35 i les grans corporacions bancàries. Jo l’únic que vull és que el PP no torni al govern. Aquest tripartit és l’única opció de canvi. Les posicions programàtiques són poc properes, de vegades divergents, però hi ha en comú una voluntat de fer les coses de manera diferent que ja hauríem hagut d’aprofitar el 20D i que ara és imprescindible que encarem. Les tres formacions tenen en comú una mena d’esperit del canvi que també deu tenir matisos, però que hi és i, sobretot, la voluntat expressament manifestada de lluitar contra el cínic cercle viciós de la corrupció.

No donaré més justificacions, tampoc. O provem de tirar endavant aquest invent o que governi el PP. No hi ha més. Ni menys.

images

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s