Trobada federalista a Santa Coloma

Ahir dissabte vaig assistir a la trobada que Federalistes d’Esquerres va organitzar a Santa Coloma de Gramenet i que, segons la premsa, ha servit a l’associació de federalistes per a “sortir de l’armari”.

L’acte va tenir lloc al teatre Josep M. de Sagarra de Santa Coloma, amb una platea immensa amb un gran mar de butaques que, francament, vaig trobar difícil que aconseguíssim omplir del tot. Al capdavall, però, molt bon nivell d’assistència, en un ambient sense exaltacions ni alegries cridaneres però amb la sensació compartida que es pot fer una feina important i necessària i, sobretot, que cal fer-la.

La primera part de l’acte va consistir en una conversa  entre Joaquín Tornos i Luis Moreno sobre els casos comparats d’Escòcia i Catalunya, moderada pel periodista Joan Tàpia i, després de saber més coses sobre la pel·lícula Federal que està preparant el grup d’Albert Solé i d’un cafè, la segona part va comptar amb les intervencions de Manuel Cruz, Victòria Camps, Carlos Jiménez Villarejo,  José Luis Atienza, Marc Reina, , Francisco Criado,  Jordi Garriga, Mar Canelo,  Andreu Mayayo,  entre altres, amb la presentació inicial de Núria Parlón, alcaldessa de la ciutat. Isabel Coixet, Ángel Gabilondo, Massimo D’Alema, van intervenir en vídeo.

Totes les intervencions van ser molt interessants i em quedo, entre moltes altres, amb les paraules que Victòria Camps ens va adreçar en cloure l’acte. La valentia és el punt mig entre la covardia i la temeritat. La política avança gràcies a la insatisfacció. No desvirtuem el llenguatge: les paraules són l’ànima de la democràcia.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s